Köp studentskyltar till båtpartyt!

Posted on: april 4, 2022 Posted by: linus Comments: 0

Köp studentskyltar till båtpartyt!

Nu kommer sommaren och det är dags för den mysiga båtturen, eller kanske ett ansvarsfullt party på båten vid kajkanten? Har du funderat på studentpartyt? Det är inte långt kvar!

Snygga studentskyltar

Många längtar till att få fira studenten tillsammans med familj och vänner. Att äta gott på båten med hela familjen är också mysigt och en fin upplevelse en ljum sommarkväll. Svenska flaggan vajar högt över bordet och alla är glada! Då är det också dags för den personliga studentskylten – ett läckert foto med namn eller en fyndig fras för att verkligen fira. En skylt som familj och vänner kan hålla upp när studenten, tillsammans med alla andra, rusar ut ifrån skolan den sista dagen.

Det snabbaste och lättaste sättet att ordna studentskyltar är hos Partykungen. Och det är inte bara enkelt, du får mycket för pengarna. Du kan skapa din egen studentskylt online och välja motiv, ladda upp ett foto, och textsnitt precis som du vill ha det. Du kan dessutom trycka både på framsida och baksida om du önskar. Det som är extra bra med Partykungen är att du också kan välja teman och det som matchar exempelvis fritidsintressen eller något roligt som personen råkat ut för.

Partykungens service är på topp!

Det medföljer även ett genomskinligt regnskydd till studentskylten. Det kan man också använda i båten om man sitter i öppen båt och äter. För den som vill toppa ytterligare finns det snygga banners som man kan hänga utmed relingen så att alla ser vem som sitter i båten. Det är lika enkelt att trycka upp en banner som en studentskylt – du laddar upp bilden online och väljer textsnitt. Bannern fungerar också perfekt på skolgården där den kan hållas upp ganska högt och synligt.

Studentskylten levereras med en enkel monteringssats – en pinne, skylten och regnskyddet. Regnskyddet sitter på skylten för att skydda den, men avsikten är användning om det skulle regna.

Man kan ha mycket kul med en studentskylt eftersom man kan utforma den som man vill och trycka upp bilder. Den passar på alla kalas och fester, så fort någon ska firas!

somalite