Vem är Patricia?

Jag är en tjej som heter Patricia. Jag är 28 år (två år kvar till 30 gaah) och jag älskar att resa. För min del skulle jag kunna vara på resande fot jämt och ständigt.

När jag var ung var min högsta dröm att få resa jorden runt. Men utan pengar är det svår. Jag fokuserade på att ta mitt körkort och lära mig prata spanska någorlunda och sedan sökte jag mig till ett resebolag för att jobba som reseledare. Jobbet var otroligt slitigt vid vissa tillfällen men jag kan säga att det finns inget jobb som jag haft varken innan eller efter som har gett mig så mycket i mitt liv. Så mycket erfarenhet, lärdomar, vänner, ja allt! Framför allt fick jag lära mig det viktigaste av allt – att känna trygghet i mig själv. Under de åren jag jobbade som reseledare besökte jag länder som Egypten, Grekland, Spanien, Kuba, Thailand och Grekland igen. Till en början var jag mest stationerad i Grekland eller Spanien men efter att ha visat mina bästa framfötter fick jag utmaningen att besöka länder längre bort. Det var helt fantastiskt.

Men till slut så tröttnar man på att jobba utomlands, man vill gärna ha lite semester också. Så efter ett par år bestämde jag mig för att sluta jobbet som reseledare och idag jobbar jag som receptionist på en advokatbyrå i Stockholm. Här trivs jag jättebra. Jobbet här hemma har lärt mig mycket saker jag inte kunde förut och har gett mig helt nya möjligheter.

Nu har jag många framtidsdrömmar vad gäller resor. Den här gången ska jag resa som turist och inte som arbetare. Jag skulle vilja packa en väska och vandra runt i Thailand ett par månader, jag skulle vilja ta en lång road trip genom USA, jag skulle vilja besöka Kanada, Sydamerikas regnskogar och många många fler ställen.

I den här bloggen kommer du att kunna följa min vardag, mina drömmar och mina planer. Lämna gärna en kommentar, det är dig jag skriver den här bloggen för och jag skulle gärna vilja veta vad du tycker om det.

Kram från Patricia!

johanna johanna2 johanna1 

Leave a reply