Jag – hacker :D

Trodde väl aldrig den dagen skulle komma när jag – Patricia – anses som den som kan mest om datorer! Ok, kanske ska tala om att det är mina föräldrar jag jämför mig med 😛

Lilla pappa har verkligen noll och ingen koll på datorer och hur man kan shoppa på nätet. Så idag har jag hjälpt honom beställa hem lite olika bildelar från nätet som han ska ha till bilarna. Lite komiskt när man tänker på det, han har ingen koll på hur man beställer saker på nätet och sitter som ett frågetecken när jag klickar och grejar. Fast å andra sidan så sitter jag ju som ett fån och skriver in namn på bildelar som jag inte hade en aning om existerade. Haha, känns nästan lite som en blind som leder en döv 😀 Men jag tror vi redde ut det i alla fall.

Fast det återstår kanske att se när paketet kommer om vi fick ihop det 😉

bildelar

Leave a reply