Sista dagen av oktober!

goo

Hej alla raringar!

Hur står det till med er? Det är en himla fin sista dag av oktober, måste jag medge. Solen skiner och allting är så himla vackert. Jag är så himla glad över att hösten verkligen har kommit nu, att kylan verkligen är här. Det är ju himla mysigt, håller ni inte med? Nu är jag så himla redo för vintern faktiskt. Jag måste bara handa på mig en massa nya varma kläder så jag ute fryser så mycket. Bland annat en pyjamas, märker att jag verkligen fryser om natten nu för tiden. Men utöver att frysa och mysa så jobbar jag en himla massa just nu. Vi ska börja kolla på företag som arbetare med bemanning socionom för att se om det finns någon chans för något samarbete. Det blir spännande, att verkligen vara med i utvecklingen på jobbet. Spännande tider framför mig! 

Leave a reply