Sen lön igen ..

Hej alla vänner!

Är allt bra med er idag? Jag hoppas det, man hör om så himla många som har blivit sjuka nu. Hoppas ni sluppit! Snart är det lönedags, men återigen har jag fått ett mail från ekonomiavdelningen att lönen inte kommer i tid denna månaden. De vet inte helt när den kommer komma in på kontot, men jag skulle inte räkna med det förens i november. Det är ju faktiskt himla irriterande, att inte få lön när alla andra får den och när man faktiskt behöver den. Okej om det alltid var typ 7:e varje månad, men nu är det ju lite då och då vilket skapar obalans. Suck! Det är mig och tre till kollegor det gäller och jag kanske får ta ett lån till alla räkningar, som jag sen betalar tillbaka när jag väl får in pengarna, värre är det för Per, då han får leta efter företag som erbjuder lån med anmärkning. Nä, fy vad jag blev irriterad över detta alltså! Ska nog faktiskt ta ett möte med min närmsta chef och kolla vad det är frågan om. 

frus

Leave a reply